qui som?

L’Associació Cultural La Mar de Garbí es defineix com una associació d’àmbit sociocultural i esportiu que, fidel als seus inicis en la educació en el lleure, pren el compromís de fomentar els valors de l’individu, respectant la ideologia política i religiosa, sense ser obstacle, però, perquè proclami la seva ferma adhesió als ideals de democràcia i llibertat.

Després d’uns anys de certa inactivitat de l’entitat, i partint de la iniciativa del grup de monitors de l’esplai, hem observat que encara son vigents la finalitat i els motius que varen portar a constituir l’Associació Cultural la Mar de Garbí el 25 de novembre del 1993.

Creiem que es pot treballar en la línia de difondre i potenciar l’ideari de l’entitat en diferents camps, que a la ciutat de Mataró hi ha espai per una entitat que aculli i aplegui les persones que compartint un ideari volen desenvolupar diferents tipus d’activitat sota un mateix paraigües.

Fa quinze anys es va definir la Mar de Garbí com una entitat que aixoplugués diferents interessos i activitats, en aquell moment l’esplai i el grup de joves en varen ser la pota forta, però també va quallar un grup de muntanya i varen iniciar el projecte dels gegants. Avui en dia aquestes activitats es poden continuar realitzant i podem cercar nous interessos, el consum sostenible, la fotografia, el cinema, els espais de debat o qualsevol altre llavor pot trobar el terra adequat, l’adob i l’aigua per créixer amb l’ajuda de la nostra entitat.