Escola d’estiu

L’objectiu principal de l’escola d’estiu de La Mar de Garbí és l’aprofundiment i la difusió del nostre ideari. S’articula al voltant de diversos actes, cadascun d’ells enfocat directament a tractar un dels dotze ideals.

El calendari de la I Escola d’estiu  és el següent:

2 de juliol: Cinefòrum sobre la transformació social (col·labora: la Recicladora Cultural)

“Considerem la llibertat com a dret de les persones a l’expressió, reflexió i reunió com també el poder decidir i actuar a tots nivells, sempre i quan no s’envaeixi la llibertat de l’altre. La llibertat és també la base necessària per l’emancipació de la persona en tots els àmbits.”

9 de juliol: Gimcama fotogràfica sobre la igualtat

“Tothom té dret a tenir les mateixes oportunitats sigui com sigui i en qualsevol context. Per tant, entenem que es valora a tothom per igual pel sol fet de ser persona o ésser vius.”

16 de juliol: Taula rodona sobre l’esperit crític amb Pere Vila, mestre i expresident d’Esplais Catalans (col·labora: Moviment Laic i Progressista)

“Entenem l’esperit crític com la capacitat de reflexionar, analitzar i valorar per formar-se una opinió pròpia, argumentada i fonamentada partint de la llibertat de pensament de les persones.”

Tots aquests actes es realitzaran al primer pis de Les Esmandies – Casal de Barri a les 8 del vespre. Pel que fa les fotografies dels participants a la gimacama del dia 9, podeu consultar les bases clicant aquí.